«Best i test» regnskapssystem

Regnskap Norge undersøkelsen - mest fornøyde brukere

Hvilket regnskapssystem skal jeg velge?

Kan man lære noe av hvordan norske regnskapsførere generelt er fornøyd med de ulike regnskapsprogrammene? Bransjeforeningen Regnskap Norge har laget en "best i test" regnskapsprogram totalvurdering basert på hvor fornøyd regnskapsførerne er med regnskapsprogrammet.

Bedriftsrådgivning hos Devold Consulting

Best i test regnskapssystem ble vurdert av Regnskap Norge sine medlemmer. Grafen over viser de regnskapssystemen vi støtter og er et utvalg av alle systemene i testen. Undersøkelsen betyr mye for regnskapbransjens valg av regnskapssystemer.

Best i test økonomisystem

Merk at testen er basert på regnskapsførernes vurderinger. Brukervennlighet for deg som sluttkunde kan oppleves annerledes. Opinion gjorde i september 2023 en undersøkelse der Fiken topper testen basert på sluttbrukernes opplevelser av systemet. 

 

 

Best i test regnskapssystem – Poweroffice Go

Vinner og best i test regnskapssystem ble Poweroffice Go. Systemet har utmerket seg med høy grad av brukervennlighet og godt grafisk design.

Menyer er oversiktlige, det er bra funksjonalitet med mobil app og de viktige integrasjonsmulighetene med andre systemer er gode. I tillegg satser best i test leverandøren på en enkel prisstruktur. Poweroffice Go er favoritt allround økonomisystem blant våre klienter.  

Ønsker du å teste Poweroffice Go? Ta kontakt for en demobruker – test gratis i 30 dager. Systemet har en god online kundestøtte med lesevennlige hjelpetekster og videoer.

Unimicro /Dnb Regnskap / Sparebank1 Regnskap – fleksibelt og løsningsorientert – populært økonomisystem

Unimicro innehar nå en sterk nr 2 på listen. Unimicro har med sin skybaserte satsning klatret stødig på listene siste årene i samarbeid med Dnb og Sparebank1. Unimicro har lenge vært en favoritt blant regnskapskontorene og gjør det nå skarpt i konkurransen med en ellers Visma dominert liste. 

 

 

Bransjeløsninger kan være viktig for valg av best i test regnskapssystem – Tripletex

Tripletex er også et godt allround skybasert økonomisystem og er en av Visma sine mange økonomiløsninger. Tripletex var et av de første skybaserte økonomisystemene og har dermed lang erfaring og historikk. Systemet dominerer markedsandeler blant de skybaserte systemene på Østlandet, men har noe lavere markedsandeler på Vestlandet.  

Systemet utmerker seg med god bransjeløsning for bedrifter med behov for prosjektstyring. Det er også spesielt godt tilrettelagt for elektro og VVS-bransjen. Med poengsummen 4,6 deler innehar Tripletex 3. plassen i best i test økonomisystem undersøkelsen.

Du bør vurdere Tripletex om du har behov for å styre ressursbruk i prosjektene på ansatte, materialer og utstyr – her har Tripletex lagt inn ekstra funksjonalitet sammenlignet med de andre skybaserte regnskapssystemene i undersøkelsen.

Ta kontakt for å teste Tripletex økonomisystem.

 

 

Forutsetninger for best i test regnskapssystem undersøkelsen – ufortjent lav score på Visma eAccounting og Fiken?

Visma eAccounting er lettvekteren i Visma systemene og er et rent skybasert økonomisystem beregnet for småbedriftene. Systemet er helintegrert med bank og leverer de fordeler moderne skybaserte økonomisystemer skal ha.

Visma eAccounting var et av de første rimelige og selvbetjente skybaserte økonomiløsningene.  

Visma eAccounting lider samme skjebne som Fiken med lav popularitet blant regnskapsførerne. Det betyr imidlertid ikke at systemet kan fungere godt for deg som sluttbruker og deg som vil gjøre mye av regnskapsarbeidet selv. 

Vi har valgt å supportere Visma eAccounting fordi en del klienter ønsker et rimelig skybasert system som er integrert med øvrige Visma produkter. Mange tredjeparts fagsystemer har tradisjonelt valgt å lage integrasjoner nettopp med Visma fordi det er en stor markedsaktør.  

 

Fiken populær blant våre minste klienter

Til tross for lav popularitet hos regnskapsførerne i undersøkelsen er Fiken likevel godt etterspurt blant våre klienter.  Vi har derfor valgt å lytte til kundene og tatt inn systemet blant våre supporterte løsninger. Vi mener systemet har fått ufortjent lav score blant regnskapsførere og opplever at systemet er innovativt og har mange gode tekniske løsninger. Det er også et godt norsk språk i systemet spesielt rettet mot ikke-økonomer. 

Systemet er et lavkost system og populært blant de minste klientene som ønsker å spare kostnader ved å gjøre jobben i stor grad selv. 

Ta kontakt for å teste Fiken selvbetjente økonomisystem.

Ønsker du å gjøre regnskapet selv? Support til selvbetjent regnskap.

 

Conta

Conta er et budsjettvennlig regnskapssystem 

Conta får best i test på estimert pris per måned for regnskapsprogram til liten bedrift. Systemet er enkelt og brukervennlig. 

Med Conta får du funksjonalitet som faktura, regnskap, lønn, timeføring, tilbud og ordre, årsavslutning og et ulike integrasjoner med tredjeparts støtteprogrammer.

Conta Support svarer kjapt på chat i løsningen og bistår med spørsmål knyttet til teknisk bruk av systemet.

 

 

Devold consulting hjelper deg med dnb regnskap

DNB regnskap – perfekt løsning for DNB bank kunder

DNB Regnskap er for deg som ønsker en oppdatert oversikt over din bedrifts økonomi. Du mottar leverandørfaktura rett i innboksen, kontantbilag lastes opp via mobilappen, faktura sendes til kundene og regnskapet presenteres på en enkel måte. Bank og regnskap samlet på et sted.

 

Vi tilbyr et bredt utvalg av regnskapssystemer

Vi har en strategi som går ut på å tilby et bredt utvalg av økonomisystemer basert på de systemene våre klienter etterspør. Vi ønsker å tilby best i test økonomisystemene og de mest etterspurte systemene.

Våre skybaserte regnskapssystemer passer alt fra de minste enkeltpersonforetakene opp til de mellomstore aksjeselskapene.  

Kan man drive firma uten å være opptatt av business?

Hvert system har sine fordeler og ulemper. Våre regnskapsførere og rådgivere kan bistå med råd og tips i valg av beste økonomisystem for din bedrift.

Går du med tanker om å skifte regnskapsfører? Les mer om «Hvordan bytte regnskapsfører?«

 

Kontakt en rådgiver om systemer