Visma eAccounting – skybasert økonomisystem

Faktura- og regnskapsprogram for små bedrifter

Praktisk og enkelt, alt på et sted, lagerstyring

Visma eAccounting er regnskap, faktura, lønn, mobilapp, lagerstyring - alt i en pakke på nett. Enkel betjening og automatisert funksjonalitet. Gjør samarbeidet med din regnskapsfører enkelt.

Bedriftsrådgivning hos Devold Consulting

Effektivt regnskap for småbedrifter

Visma eAccounting er et skybasert økonomisystem for småbedrifter laget for å unngå manuelle prosesser.

Systemet er fullt av automatiserte løsninger, som kvitteringstolk og bankintegrasjon, som gjør det enkelt for deg å ha full kontroll på regnskapet.

Samarbeid med regnskapsfører

Du velger selv hvor mye av økonomi jobben du ønsker å gjøre. I Visma eAccounting kan du dele på arbeidet. Din regnskapsfører kan fullføre jobben der dine oppgaver slutter.

Visma eAccounting – et fullverdig skybasert økonomisystem

Visma eAccounting passer for bedrifter som ønsker enkelt vedlikehold og tilgjengelighet på alle plattformer. Siden systemet kjører i nettleser og på apper er det fleksibelt. Det finnes mange muligheter for sømløs integrasjon med andre systemer. 

Systemet er modulbasert slik at du kan ta i bruk den funksjonalitet som passer deg. Systemet dekker de fleste systembehov innenfor økonomi en mindre bedrift har behov for. 

Smarte automatiske løsninger

Du skal ikke behøve å registrere ting flere steder manuelt. Med Visma eAccounting automatiske løsninger kan du både sende og motta faktura i alle formater med få tastetrykk.

Ta bilde av dine kvitteringer og send dem direkte inn i programmet med smarte apper.

Og hva med bankavstemningen? Med komplett bankintegrasjon går alle transaksjoner fra nettbank automatisk inn i programmet.

 

Play Video
Play Video