Bedriftsrådgivning og mentortjenester

Trenger du noen å
sparre med?

Trenger du en bedriftsrådgiver i Bergen?

Vi trenger alle noen å prate med. En leder kan føle seg alene om utfordringer som må løses. Da er det viktig å ha noen samtale og å sparre med.

Gode beslutninger blir ikke tatt alene, men i samråd med andre som lytter, stiller spørsmål og vinkler utfordringer fra andre sider.

Devold bedriftsrådgivning

Det er lov å spørre om hjelp

Når man driver næringsvirksomhet for seg selv er spørsmålene mange. Det er avgjørende å finne kontakter og kanaler for å finne svar på de spørsmål du har for å unngå utbrenthet og stress.

Våre rådgivere har ikke bare fagkunnskapen – men innehar også årelang erfaring i å gi deg akkurat de praktiske tipsene som kan redde din arbeidshverdag. 

Bedriftsrådgivning for gründere

Spesielt i en etablererfase kan en mentortjeneste være det bidraget som skal til for å løfte din drift fra et usikkert oppstartsprosjekt til et lønnsomt løpende driftsselskap.

Skaff deg en mentor hos våre rådgivere og få den støtten og det samtaletilbudet som du trenger for å komme videre med ditt prosjekt.

Les også Arne sitt blogginnlegg: Hvordan drive bedre – 10 tips til småbedrifter.

Våre rådgivere skal gi deg ærlige tilbakemeldinger – gründerne vi prater med daglig er fantastiske mennesker – med pågangsmot, kunnskap, drømmer og ideer – og vi trenger alle en sparringspartner på ideene – noen som ser sammenhengen utenfra.

De aller fleste gründere og prosjektene deres som finner veien til oss kommer i gang – men det er likevel ikke alle oppstartsprosjekter som fortjener livets rett.

Som rådgivere vil vi ikke dømme over dine ideer – men vi vil gi deg konstruktive innspill på de kommersielle sidene ved et oppstartsprosjekt. Enkelte ganger har vi næringsdrivende fokusert for mye på egen fortreffelighet over produktets eller tjenestens egenskaper – uten å tenke nok på  at ethvert produkt eller tjeneste som skal overleve i det private næringsliv må ha et marked og være del av en lønnsom drift. 

Start et aksjeselskap idag – enkelt og rimelig – praktisk veileder.

Bedriftsrådgivning til etablerte selskaper og selskaper under styrt avvikling og konkurs

Devold Consulting leverer også tjenester vedrørende bedriftsrådgivning til etablerte selskaper og selskaper under styrt avvikling eller konkurs.

Devold Consulting har høy kompetanse og lang praktisk erfaring i å være løsningsorientert samtalepartner og gi personlig oppfølging for ledere i Bergen og omegn. En personlig samtale der vi gjennomgår selskapets status og finner praktiske løsninger på utfordringene er viktig for daglige ledere, styreledere eller andre rolletagere i bedriften som mangler samtalepartnere.

Les Arne sitt blogginnlegg: Hvorfor kan lønnsomme bedrifter gå konkurs?

Bedriftsrådgivning om økonomisystemer og automatisering av økonomirutiner

Ethvert selskap må ha ryddige økonomisystem rutiner for å håndtere daglig drift med bl.a. registrering av tilbud, ordre, faktura, lager m.m. Devold Consulting kan bidra med å gi råd i forbindelse med økonomisystemet og rutiner slik at systemene dekker de behov din bedrift har. Vi kan presentere økonomi system løsninger som ivaretar en effektiv flyt av data slik at man slipper å bruke mer tid enn nødvendig på å løse økonomioppgavene. 

Det er blitt mer og mer viktig å sikre at økonomisystemene ikke bare løser økonomioppgavene og rapporterer til ledelse, men også at jobben gjøres mest mulig automatisert for å spare kostnader. Å bidra med kompetanse til å automatisere økonomirutiner kan spare bedriften for betydelige kostnader.

Endringsledelse – hvordan styre bedriften i en omstillingstid?

Bedriftsrådgivning om lover og regelverk for trygg næringsdrift

Næringslivet er regulert gjennom lover og forskrifter på de fleste områder. Forslag til gode praktiske løsninger krever kunnskap om regelverket. Devold Consulting har i en årrekke bidratt til gode konstruktive løsninger som fungerer i det virkelige liv.

Styremedlemdaglig leder, innehaver, aksjonær eller andre rolletagere i bedriften har ulike ståsteder og ser problemstillinger ulikt i forhold til sine ansvarsområder. Devold Consulting har kunnskap om de ulike rollenes utfordringer i forhold til regelverk og praktiske forhold i ulike bransjer.