Dnb Regnskap – enkelt regnskap

Dnb Regnskap er et brukervennlig og funksjonelt økonomisystem

Vi hjelper deg i mål med Dnb Regnskap

Dnb Regnskap er for deg som ønsker en oppdatert oversikt over din bedrifts økonomi. Du mottar leverandørfaktura rett i innboksen, kontantbilag lastes opp via mobilappen, faktura sendes til kundene og regnskapet presenteres på en enkel måte. Bank og regnskap samlet på et sted.

Bedriftsrådgivning hos Devold Consulting

Enkelt økonomisystem for deg og din bedrift

Dnb Regnskap gir deg full oversikt over både regnskap og bank i din bedrift. Systemet passer godt for deg som allerede er Dnb bank kunde eller for deg som planlegger å bli det.

Som din Dnb regnskapsfører jobber vi sammen og hjelper deg med alt systemet har å by på – regnskap, innboks for bilag, bokføring, fakturering, betalinger, lønnskjøringer, rapportering til det offentlige, årsoppgjør og integrasjoner mot andre systemer.

Alt på et sted – bank, regnskap og markedsplass

I Dnb regnskap kobler du sammen økonomisystem og bank på et blunk. Snart er du i gang med både å motta kundeinnbetalinger og betale leverandører. Raskt, smart og enkelt.

På Dnb regnskap sin egen markedsplass finner du integrasjonspartnere som systemet kan kobles opp mot – kasseeløsninger, nettbutikk, reiseregning, inkasso, analyse, bransjeløsninger m.m.

Spar tid med mobilappen

Ikke vent med å registrere dataene til kommer hjem. Før timer, send faktura, ta bilde av kvitteringer mens du er på farten.

Finn din Dnb Regnskap regnskapsfører hos Devold Consulting

Våre regnskapsførere hjelper deg med Dnb Regnskap. Vi løser små og store utfordringer – på telefon, i Teams-møte eller du kan stikke innom oss for en Dnb Regnskap prat.

 

Play Video
Play Video