Regnskapfører Bergen

Vi kjenner Bergen – over 40 års erfaring med regnskap og regnskapsføring i Bergen.

Regnskapsfører Bergen

Din regnskapsfører i Bergen

Vi kjenner Bergen og regnskap – i over 40 år har vi fulgt det lokale næringslivet og levert regnskap i Bergen.

Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg med komplette regnskapstjenester – vi støtter deg enten det er support til selvbetjent regnskap eller full pakke med alle regnskapsfunksjoner fra A til Å. 

 

Regnskapsfører bergen

Regnskapsfører Bergen – vi hjelper deg

Regnskap Bergen = Devold Consulting. Trygg næringsdrift er vårt hovedfokus og vi hjelper deg med sikre rutiner for å levere regnskap slik at du har oversikt og forstår tallene.

Regnskapsfører i Bergen

Som din regnskapsfører i Bergen leverer vi best i test regnskapssystemer for din bedrift.

Våre regnskapssystemer automatiserer rutiner for deg. Enkelt, raskt, rimelig og oversiktlig dashbord over din bedrifts økonomiske status i sanntid.

Med elektroniske bilag, fakturamottak i skyen, mobil app for reiser, godkjenning av betalinger og timeregistrering – oppdaterer du regnskapet enkelt – og fakturaene sendes direkte i økonomisystemet og ikke flere glemte bilag eller ubetalte faktura.

Les blogginnlegget til June: En digital hverdag – skybasert økonomisystem

Gjør så mye av jobben selv som du ønsker

Ønsker du hjelp til regnskapsrutiner kan du trygt overlate til oss den delen av jobben du eventuelt ikke ønsker å gjøre selv.

Ikke alle har lik hverdag og ikke alle har lyst til eller tid til gjøre kontorrutiner – da er vi der og hjelper deg med det du måtte ønske. Vi gjør også manuelle regnskap om du er ikke har digitaliserte rutiner.

Vi satser på trygghet for våre kunder

Vårt hovedfokus er at du som vår regnskapskunde skal oppleve og føle trygghet for at økonomirutinene er i orden. 

Våre regnskapsførere vet at du som gründer og næringsdrivende har mange ting å tenke på. Det siste du trenger er utfordringer med myndighetene omkring regnskap, lønn, skatt og avgift.

Du skal være trygg på at din regnskapsfører stiller opp om du har behov for å løse en utfordring.

Vi brenner for småbedriftene

Småbedriftene er viktig for oss. Vi brenner for å hjelpe de minste bedriftene til en trygg og forutsigbar hverdag. Selv om man er liten skal man ha orden i regnskap, økonomirutiner og formaliteter.

Bergen i våre hjerter

Vi er stolte av byen vår og kundene her.

Selv om teknologien legger til rette for at vi veldig gjerne hjelper kunder i hele Norge er det ekstra kjekt å kunne møte våre kunder i Bergen og snakke sammen ansikt til ansikt. 

 

 

Kontakt oss

Aktuelle tjenester

Aktuelt fra bloggen

Ønsker du å føre regnskapet selv?

Regnskapsføreren din kan synes det er en god idé!

Les vårt innlegg om hvordan du kan føre regnskapet selv.

Tilbakemeldinger på Google

John skram otterskred
John Skram Otterskred
6. Mars, 2023
Pålitelig og serviceinnstilt regnskapsfører med høy kompetanse. Jeg har brukt Devold Consulting til regnskap, skatt og rådgivning i ca. 20 år, og har alltid vært fornøyd med samarbeidet.
Njal frode lie
Njal Frode Lie
5. Mars, 2023
Jeg sendte en epost med noen spørsmål og fikk veldig bra svar tilbake med flott oversikt over muligheter og alternativer, så Arne Devold har gitt meg et veldig bra førsteinntrykk -- dyktig og serviceminded.
Vibeke gjertsen
Vibeke Gjertsen
2. Mars, 2023
Fikk mange gode råd og svar på kort tid!
Emil barmen
Emil Barmen
3. Februar, 2023
Rask og profesjonell hjelp, meget fornøyd
Kim rusch
Kim Rusch
27. Januar, 2023
Meget hyggelig og fremstår som svært kompetent:)
Jimmi svingen
Jimmi Svingen
12. Januar, 2023
Arne Devold er ein særdeles hyggeleg kar, som bisto meg svært raskt og effektivt. Fekk gode svar på spørsmåla eg hadde. Anbefalast sterkt!
Gro thorbjornsen soderholm
Gro Thorbjornsen Soderholm
13. Desember, 2022
Kjapt og greit svar på det vi lurte på
Leander warncke-wang
Leander Warncke-Wang
1. Desember, 2022
Autorisert regnskapskontor i Bergen som leverer regnskaps- og rådgivningstjenester til bedrifts- og privatmarkedet i Bergen og omegn. Tusen takk til min gode sponsor som støtter idretten og bidrar til å realisere målene mine innen triatlon!
Se alle tilbakemeldingene

Vi tilbyr følgende tjenester innen regnskap:

 • Fakturamottak og bilagsflyt
 • Bokføring av regnskap
 • Etterkontroll av kundens bokføringer
 • Sjekk av formalitetskrav til bilag og krav til salgsdokumentasjon
 • Periode- og årsavstemminger av bank, kasse, kunder, leverandører, merverdiavgift, arbeidsgiveravgift, forskuddstrekk m.m.
 • Merverdiavgift oppgjør og innberetning
 • Remittering (betalingstjenester)
 • Regnskapsrapportering til kunde
 • Ligningspapirer
 • Årsregnskap
 • Kartlegging og evaluering av eksisterende regnskapsrutiner – identifisere effektivitetsforbedringer
 • Utarbeidelse av mer effektive regnskapsrutiner – automatisering og bruk av ny teknologi

Vil du bli vår neste regnskap Bergen kunde?

Leter du etter en pålitelig og erfaren regnskapsfører i Bergen? Da trenger du ikke lete lenger. Vår regnskapsfører i Bergen har mange års erfaring med å levere profesjonelle regnskapstjenester til en rekke bedrifter i ulike bransjer.

Vi vil gjerne at du skal velge oss som din neste regnskapsfører – vi ønsker at du skal få hjelp til å komme i gang med regnskapsoppdraget. Du kan besøke oss på Tertnesflaten 2 eller ta kontakt med en av våre rådgivere for mer info om våre regnskapstjenester.

Vi har også et bredt tjenestetilbud innenfor lønnstjenesterårsoppgjørligningspapirerbedriftsrådgivningselskapsetablering med mye mer.

Vi vet hvor viktig det er å ha orden i regnskapet, og med et fullt autorisert regnskapsfører oppdrag kan vi påta oss ansvar for alle dine økonomiske transaksjoner blir registrert på en nøyaktig og pålitelig måte. Vi tar oss av alt fra fakturering og lønn til skatt og årsregnskap, slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet.

Vi er stolte av å tilby skreddersydde løsninger tilpasset dine spesifikke behov og budsjetter. Vårt team av dyktige regnskapsførere vil jobbe tett med deg for å sikre at alle dine regnskapsmessige behov blir dekket.

Hvis du leter etter en regnskapsfører i Bergen som kan gi deg pålitelige og effektive tjenester til en rimelig pris, ta kontakt med oss i dag for å avtale en uforpliktende samtale og få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss