Conta – skybasert økonomisystem

Fra populært fakturasystem til fullverdig økonomisystem

Rimelig, oversiktlig og enkelt regnskapssystem

Conta var i mange år kjent som et av Norges mest populære fakturasystem. Fra 2019 har Conta utviklet seg til å bli et fullverdig økonomisystem. Leter du etter etter enkelt og rimelig regnskapsssystem kan Conta være noe for deg.

Bedriftsrådgivning hos Devold Consulting

Spar tid og krefter med Conta

Er du lei av at administrative oppgaver tar opp for mye tid og krefter? Conta sine tjenester er designet for å lette denne arbeidsbyrden.

Med regnskapsprogrammet til Conta er det enkelt å føre regnskap for småbedrifter og ENK-foretak. Tjenestene er utviklet med hensikt å være lette å forstå og enkle å ta i bruk. Du kan føre regnskapet selv eller invitere inn din regnskapsfører til å samarbeide med deg. Dersom det oppstår spørsmål eller problemstillinger underveis, bistår våre regnskapsførere deg gjerne med å komme i mål. 

Bankintegrasjon – alltid ajourførte inn- og ubetalinger i regnskapet

Med Conta kan du knytte deg til banken. Dermed kan du enkelt sikre at regnskapet får med seg bedriftens inn- og utbetalinger. Bli løpende oppdatert på hvilke kunder som skylder deg penger og hvilke leverandører som står ubetalt.

Gjør regnskapet til en lek    

Conta gir deg løpende forslag til bokføringen av bilag. På den måten gjøres regnskap enkelt. La gjerne en av våre regnskapsførere ta en sjekk for deg slik at alt stemmer før regnskapsavlutninger.  

Play Video
Play Video